Services

Onderhoud & Reparatie

Heeft u een L60, L70, L90, L110 of L120 Volvo machine? Wij voorzien in onderhoud van deze machines en repareren of vervangen defecte onderdelen. Wij doen dit in onze werkplaats maar ook bij u op het werk of bedrijf. Wij leveren gebruikte en nieuwe laadschoppen en onderdelen voor alle Volvo machines tegen een scherpe prijs.

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan nationale en internationale leveranciers en u profiteert mee van onze gunstige inkoopprijzen voor Volvo onderdelen. Voor de reparatiewerkzaamheden komt onze monteur op verzoek bij u op locatie.

Ervaren Volvo monteur

Heeft u onderdelen nodig voor uw Volvo machine? Bestel bij ons uw Volvo onderdelen en laat onze monteur uw machine repareren. Hij heeft jarenlang ervaring met het werken aan aan Volvo machines en is bekend met alle ins en outs van deze machines. U krijgt een betrouwbare specialist aan huis of bedrijf, die snel en doelgericht werkt en vakkundig uw laadschoppen repareert. Voor u het weet draait uw Volvo machine weer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Staat uw Volvo machine op dit moment stil? Wacht niet langer, want tijd is geld. Neem vandaag nog contact op met uw Volvo specialist!

Vraag offerte aan