Over ons

Welkom bij Swanenberg Trading - dé leverancier van nieuwe en gebruikte laadschoppen, specifiek voor het merk Volvo. Welke modellen u ook zoekt - u vindt het bij deze professionele organisatie. Swanenberg Trading beschikt over een breed netwerk om machines in te kopen en zet deze tegenover scherpe prijzen weg. Geïnteresseerd? Bekijk dan eens de website voor méér informatie over onze diensten en services!

Wat is Swanenberg Trading?

Swanenberg Trading is een leverancier van verschillende soorten laadschoppen, meest noemenswaardig voor het Zweedse merk Volvo. Wij verhuren deze schoppen aan verschillende soorten bedrijven zodat ze hun werk kunnen voortzetten op een betrouwbare en vakkundige wijze.

Wat doet Swanenberg Trading?

Swanenberg Trading heeft een regelmatig wisselende voorraad machines. Wij hebben ons gespecialiseerd in het merk Volvo en dan voor de volgende types:

Deze modellen beschikken allen over hun eigen unieke features. Welke u nodigt heeft hangt af van de persoonlijke wensen, voorkeuren en het soort werk. Méér weten over de verschillen en overeenkomsten? Stuur dan een mailtje naar info@Swanenberg.nu. We voorzien u graag van advies en helpen op professionele wijze in het adviseren van wélk soort machine u nu daadwerkelijk nodig hebt.

Hoe kom ik in contact met Swanenberg Trading?

Swanenberg Handelsonderneming is gevestigd in 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant. U kunt ons telefonisch bereiken via 073 5213715. Mailen kan ook: naar info@Swanenberg.nu.

Kan ik Swanenberg Trading óók bezoeken?

Brengt u liever een bezoek aan de handelsonderneming? Dat kan ook! Je vindt ons op de Rosmalensedijk 10 in 's-Hertogenbosch.

Routebeschrijving

Neem vanaf de A2 afrit 20 naar Rosmalen/De Herven en houdt Rosmalen aan. Ga bij de eerstvolgende verkeerslichten linksaf in de richting van Empel en vervolg de Empelseweg tót de eerste t-splitsing. Ga hier rechtsaf in de richting van Lith en ga bij de eerste rotonde rechtdoor. U vindt Swanenberg Trading na ongeveer twee kilometer aan uw linkerkant.